Już po raz drugi uczniowie 4 szkół ponadpodstawowych oraz seniorzy z Uniwersytetu Trzeciego Wieku mogli uczestniczyć we wspólnym przygotowywaniu tradycyjnych potraw żydowskich. Tym razem oprócz sałatek, humusa z macą, pojawiły się dania mięsne – kreplachy w rosole i czulent. A na deser ciastka purimowe, chałka i pyszna baklawa.
Naszą szkołę reprezentowały uczennice klasy 2a.
![](https://www.liceumhs-wrzesnia.pl/wp-content/uploads/2023/05/20230530_111526-461x1024.jpg)
![](https://www.liceumhs-wrzesnia.pl/wp-content/uploads/2023/05/20230530_111406-461x1024.jpg)
![](https://www.liceumhs-wrzesnia.pl/wp-content/uploads/2023/05/20230530_111655-1024x461.jpg)
![](https://www.liceumhs-wrzesnia.pl/wp-content/uploads/2023/05/20230530_120507-1024x461.jpg)
![](https://www.liceumhs-wrzesnia.pl/wp-content/uploads/2023/05/20230530_120449-461x1024.jpg)
![](https://www.liceumhs-wrzesnia.pl/wp-content/uploads/2023/05/20230530_125124-461x1024.jpg)